facebook

Незабаром на касах сидітимуть: співробітники ТЦК почали з’являтися у дуже неочікуваних місцях

Співробітники ТЦК вигадали, де ще можна виловлювати чоловіків.

У мережі з’явилося відео, на якому співробітник ТЦК у цивільному сидів замість банківського працівника на його місці в одному з відділень фінустанови та виписував повістки чоловікам, які звернулися до банку зі своїх питань. Такого абсурду і до чого вже докотилися представники військкоматів – ще ніде не бачили, та й це просто неможливо.

Так от, українець не розгубився і відразу почав записувати це свавілля на відео. Більше того, як пояснює сам клієнт банку, який знімав відео, що дана особа не має права перебувати в таких місцях і виписувати повістки чоловікам, адже він не при виконанні службових обов’язків, оскільки одягнений у звичайний одяг.

Безумовно, співробітник ТЦК почав щось намагатися доводити чоловікові, але потім, зрозумівши, що той абсолютно правильно та справедливо все аргументує – часто не знав, що й відповісти на поставлені йому запитання.

На відео чудово видно і чутно, як чітко чоловік все аргументує щодо того, що дії працівника ТЦК у даному випадку не правомірні і той не має права виписувати повістки та ще й сидячи у банківському відділенні у цивільному одязі, що вже доводить той факт, що це особа не під час виконання і тим більше не має законного права виписувати повістки.

Тому замовчувати такі зухвалі дії ТЦК, які дозволяють собі чинити неправомірно – не правильно, ось українець і оприлюднив відео у соціальну мережу, як науку для решти працівників військкоматів та застереження для громадян.

Цей відеоролик був знятий 20 січня, поточного року.

До речі, незважаючи на те, що представник ТЦК показував свої документи – це не дає йому права виписувати повістки, сидячи в цивільному в банківському відділенні.

Діалог тривав не довго, оскільки чоловік знає свої права та ще й знімає все, що відбувається на камеру.

Страшно уявити, до чого можуть додуматися співробітники ТЦК і де можуть сидіти, вичікуючи коми виписати повістку.

Джерело.

Close