facebook

Стосується всіх, хто має город: заплатять 40000 грн – за що

Благодійна організація “Національна мережа розвитку місцевої філантропії” оголошує про запуск програми фінансової підтримки в межах ініціативи “Плодоносний шлях”, яка реалізується у партнерстві з Фондом Роберта Боша (Robert Bosch Stiftung).

Надання фінансової підтримки для сімей, які займаються садівництвом на своїх присадибних або городніх ділянках, є головною метою програми “Плодоносний Шлях”. Основний акцент робиться на створенні умов для поширення та підтримки садівничої культури, спрямованої на забезпечення продовольчої безпеки та підтримку місцевих громад.

Про це повідомляє сайт Стіна.

Заявки на отримання фінансової допомоги можна подавати, заповнивши відповідну форму.

Учасниками програми можуть стати фізичні особи, які досягли 18 років, володіють власною земельною ділянкою чи грядкою і проявляють інтерес до вивчення ефективних методів вирощування садової продукції. Також важливо бути мешканцем однієї з таких громад: Новояворівської (Львівська область), Стрийського району (Львівська область), Боярської (Київська область), Барської (Вінницька область), Вознесенської (Миколаївська область).

Відмова від фінансової підтримки застосовується до осіб, які мають будь-які правові відносини або надають ресурси та підтримку особам, пов’язаним з тероризмом чи країною-агресором. Програма фінансової підтримки спрямована на підтримку конкретних видів діяльності, визначених в рамках програми:

Придбання матеріалів для організації, утримання чи догляду за садом (теплиці, систем поливу та інше).
Придбання насіння, саджанців, коренеплодів і цибулин різних культур (перелік не є вичерпним).
Замовлення необхідних послуг і пристроїв для покращення продуктивності садової продукції (перелік не є вичерпним).
Не надається підтримка для переробних або зберігальних пристроїв (холодильники, сушарки, столи, ножі, соковижималки і т.д.).
Максимальна сума, на яку може розраховувати фізична особа, становить 40 000 гривень на одну особу. Цю суму слід використовувати та відображати в звітах у повному обсязі. Власний внесок учасника не є обов’язковим.

Джерело.

Close