facebook

Разумков запропонував нестандартний спосіб “глибокого занурення” депутатів у жорстоку реальність

Український політик Дмитро Разумков запропонував зробити так, щоб депутати Верховної Ради “понюхали пороху”.

В ефірі телеканалу “Київ 24” показали відео де в кадрі Дмитро Разумков пропонує деяких депутатів відправити на фронт. Журналісти каналу запитали перехожих на вулицях Києва, як вони ставляться до такої ідеї, і ті здебільшого заявили, що депутати мають виконувати свою роботу, а військовослужбовці — свою, тим самим ініціативу політика не підтримали.

Інтерв’ю Дмитра Разумкова для “Київ 24” можна переглянути на YouTube.

Телеведуча поцікавилася у свого співрозмовника, у чому сенс його пропозиції та навіщо він закликає відправляти на війну народних депутатів.

На що у відповідь від Дмитра Разумкова пояснив: “Давайте розбиратися з ініціативою: я не пропоную їх мобілізувати. Абсолютно правильно помітили кияни, жителі інших місць і ті, хто нас дивиться, що відправити всіх депутатів на фронт – це популізм, це непрацююча історія, і це ніколи не станеться”.

Згодом народний депутат виклав суть своєї ідеї: “Наша ініціатива зовсім інша. Я пропоную інший варіант. У нас є 401 або 402 депутати та 300 з них чоловіки. Ініціатива полягає в наступному: усі, кому ще не виповнилося 60 років, на місяць вирушають у відрядження як народні депутати (вони не втрачають своїх повноважень) у місце, яке визначить Головком для проходження служби“.

Джерело.

Close