facebook

“Братами вони себе називають?..” Цієї ночі у Польщі висипали шалену кількість тон зерна на залізничній колії (ФОТО)

Наймасштабніша дuверсія з українським зерном.

У Польщі зловмисники розпломбували вагони та висипали 160 тонн кукурудзи.

Диверсії у Польщі проти зернових з України продовжуються. У ніч проти 25 лютого на станції Котомеж невідомі розсипали українську кукурудзу з 8 піввагонів. Вантаж їхав транзитом до порту Гданськ, звідки прямував до інших країн світу.

Член прор0сійської nартії “Конфедерація” показав наслідки дій пр0тестувальників, супроводивши кадри знущальним повідомленням: “Під Бищгощем зламалися вагони з кукурудзою з України. Помилка в системі автоматичного закриття заслінок”.

Кадри публікує ТГ-канал “Україна 365”.

Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков поставив питання польській владі, як довго вони збираються дозволяти порушникам діяти безкарно. Цей випадок став четвертим актом вандалізму, який ніхто не поніс відповідальності.

“Вся с/г продукція перевозиться в опломбованих вагонах і йде транзитом до інших країн. Ми суворо дотримуємося закону. А ви? — написавнаписав міністр.

До цього українські аграрії привезли на кордон із Польщею спалену окупантами сільгосптехніку фермерів, щоб показати, в яких умовах аграріям доводиться виживати та збирати врожай.

В уряді України відзначилищо блокада на кордоні з Польщею вже давно вийшла за межі блокади зерна та загрожує національній безпеці нашої держави.

Джерело.

Close