facebook

“Ледарі, які їдять замість того, щоб воювати”: Пропагандистка Кремля в істериці через велику кількість людей на похороні Навального (відео)

Відома російська пропагандистка Юлія Вітязєва, якій в Україні СБУ оголосило підозру, на своєму Telegram-каналі не стрималася в емоційних висловлюваннях щодо людей, які прийшли попрощатися з опозиційним політиком Олексієм Навальним, передають Патріоти України.

Зокрема, її дуже обурили відео, де скандують «Нет войне». Вона впевнена, що людей до храму привели спеціально, як масовку. «Війна» у вас у головах, ви ледарі, які продовжують їсти, тоді як наші найкращі чоловіки зараз на полі бою роблять все для того, щоб ви ніколи не дізналися, що таке справжня війна і як це жити в прифронтовій зоні!», – заявила пропагандистка.

Окремо Вітязєва вважає, що люди, які кричали «героям слава», на її думку, були в натовпі «не випадково». Їй дуже не подобається, що такі відео побачать західні медіа. Також пропагандистка висловила «пропозицію» відправити всіх, які прийшли на прощання з політиком, на «відновлення» Авдіївки.
«Але цілком очевидно, що користі від тих, кому голова потрібна лише для того, щоб їсти, ніякої не буде. І мені дуже шкода, що до кінця свого життя ось ці ось 0,00002% людей ходитимуть із «дулею в кишені», замість того, щоб зайняти свої руки ну хоча б мітлою та лопатами», – наголосила пропагандистка Юлія Вітязєва. На її думку, похорон Навального став єдиною «розвагою у похмурому житті» тих, хто на нього прийшов.

Джерело.

Close