facebook

Терміново… А ми попереджали: ВАРШАВА, РАКЕТИ, ШАХЕДИ, ДРОНИ! Авіацію піднято: Дуда весь білющий – прямий удар по Польщі!

Сполучені Штати усвідомлюють потенційну загрозу саме для Польщі, відкидаючи будь-які переговори з Росією, які могли б підірвати довіру. Поки фермери створюють хаос на кордоні, Дуда трясеться від страху перед ймовірним вторгненням РФ. Згадаймо лише скільки раз Польща підіймала у небо авіацію на тлі ракетної атаки російських військ по Україні.

Вже нікому не секрет, що Росія готується до майбутнього вторгнення на територію однієї з країн НАТО і планує здійснити це наприкінці 2024 року, розраховуючи, що Альянс до того часу не буде готовий відповісти на такі дії. Таку думку висловив дипломат Валерій Чалий під час ефіру на одному телеканалі.

Він зауважив, що президент Франції Еммануель Макрон робить гучні заяви, на відміну від канцлера Німеччини Олафа Шольца, який боїться передати Україні ракети Taurus.

Очевидно, що на зустрічі Веймарського трикутника Макрон, Шольц й Туск погоджували дискусійні теми. Втім, очевидно й те, що все погодити їм не вдалось», — вважає Чалий.

Він відмітив, що заяви європейських чиновників про недопущення ескалації вже виявилися неактуальними.

«Європейські лідери повинні посилити допомогу Україні. Оскільки сьогодні ми чуємо лише гучні заяви про максимальну допомогу на фоні інформації від німецької розвідки про плани Росії атакувати країни НАТО у 2026 році. І я хотів би наголосити, що вони не все враховують щодо цієї інформації. Я вважаю, що Росія атакує країни НАТО наприкінці цього на початку наступного року. Оскільки Росія нападає не тоді, коли вона сильна, а тоді коли інші слабкі. Європейці ж не встигнуть підготуватись до кінця 2024 року. Тому, думаю. вони реально оцінюють загрози й обговорюють це. А заяви про недопущення ескалації, відверто кажучи, це вже мова вчорашнього дня», — додав він.

Джерело.

Close