facebook

Яка цифpа обoв’язково пpисутня у даті наpодження pозумних людей

Найбільше значення має остання цифра року народження.

Якщо остання цифра року вашого народження 0 або 1:

Це люди з сильним характером, і труднощі роблять їх тільки міцнішими. Це рішучі та незалежні особистості, іноді імпульсивні. Доброзичливі, але прагнуть визнання навколишніх. Мають сильний потяг до розкошів, до матеріального процвітання та грошей.

Це люди стихії металу.

Якщо остання цифра року вашого народження 2 або 3:

Це дуже чуйні люди, від яких віє теплом і спокоєм. Вони здатні побачити те, на що інші ніколи не звернуть уваги. Ці люди позбавлені заздрості й мають гарну фантазію. Можуть одночасно освоїти кілька професій, тому що легко вчаться, комунікабельні та доброзичливі.

Це люди стихії води.

Якщо останні цифри року народження 4 або 5:

Здається цим людям допомагає Всесвіт. Трохи вперті, але впевнені у власних силах. Для них робота понад усе, цій працьовитості можна позаздрити. Ці люди мають дар переконання, аналітичні здібності. Люблять подорожувати та спостерігати за життям людей. Наділені неабияким розумом та креативним мисленням.

Це люди стихії дерево.

Якщо останні цифри народження 6 або 7:

Це природжені керівники. Але іноді стають надто егоцентричними, прагнуть мети будь-якими шляхами, не звертаючи уваги на інших людей. Це розумні та рішучі люди, незалежні та динамічні. Лідери за вдачею, мають потребу перебувати в центрі подій та запалювати людей своїми ідеями.

Це люди стихії вогню.

Якщо останні цифри вашого року народження 8 або 9:

Надійні та практичні особистості. Перш ніж щось робити, спочатку зважать всі «за» і «проти». Дисципліна для них – не пусте слово. Мають повно планів, не схильні до імпульсивних дій, не розуміють авантюрних людей. А ще справжні упертюхи: якщо щось вирішили, то ніхто не зможе відмовити від цього. А ще ці люди вміють раціонально використовувати гроші.

Це люди стихії землі.

Джерело.

Close