facebook

ТЦК зовсім озвіріли: викрали 14-річного підлітка, а коли дізнались вік – викинули на трасі

У вівторок, 2 квітня, у селі Приозерне Суворовської громади близько 17.30 четверо чоловіків, одягнених у військову форму зеленого кольору та з автоматами, без зайвих слів змусили чотирнадцятирічного хлопчину увійти до білого буса невідомої марки та відвезли у напрямку села Червоний Яр, що належить до Кілійської Територіальної Громади.

Після того, як нападники дізналися, що хлопчина є неповнолітнім, вони відпустили його на трасі. Молодий хлопець був підданий фізичному насильству та зазнав психологічних та соціальних тортур під час викрадення. Про цей шокуючий випадок розповіла начальниця відділу соціального захисту населення Суворовської селищної ради Оксана Терзі.

Про це повідомляє сайт Бессарабія inform.

Інформація, яку поділила Оксана Іванівна, викликала шок, оскільки не було нікого, хто міг би захистити дитину, оскільки він був круглою сиротою, а опікуном стала його рідна бабуся.

За словами Оксани Терзі, хлопчина прямував по центральній вулиці Приозерного до своєї дівчини, коли поруч з ним зупинився білий мікроавтобус. Звідти вибігли троє худорлявих військових з автоматами та заламали йому руки. На голові викрадачів були балаклави з намальованими білими щелепами. Хлопчина бачив тільки очі чоловіків, а за кермом мікроавтобуса сидів водій. Отже, нападників було четверо.

На запитання, чи виглядав хлопчик доросліше свого віку, Оксана Іванівна відповіла, що він, хоч і низького зросту, мав широкі плечі. Однак, при уважному погляді він виглядав як звичайна чотирнадцятирічна дитина. Ще його сиротства додавало специфіки ситуації. Хлопець разом зі своїм братом-двійнятком та молодшою сестрою опікувався бабусею. Обидва брати-двійнята вчилися восьмому класі школи села Приозерне.

За словами Оксани Терзі, військові мовчки везли хлопчину у мікроавтобусі. У під час подорожі двоє нападників вийшли з мікроавтобусу, зупинили водія зустрічної машини і взяли його за шию.

Коли водія відпустили, викрадачі нарешті запитали хлопця про його вік. Після того, як він назвав свій вік, вони попросили паспорт для перевірки. Після перевірки документів і встановлення того, що хлопець є неповнолітнім, вони відпустили його і зняли з нього стяжки. Перед виходом, викрадачі попередили хлопця, щоб він не розповідав про цей випадок, оскільки вони знають, де мешкають його рідні, і хлопець сам.

Викрадачі висадили хлопчика при в’їзді в село Червоний Яр. Звідти хлопчина йшов пішки п’ять-сім кілометрів, на що витратив майже дві години.

Джерело.

Close