facebook

Комбат Федоренко розповів, що може занапастити Україну: “І це не Російська Федерація”

Юрій Федоренко пояснив, що перші особи України не можуть озвучувати важливу інформацію, щоб її не впізнав ворог.

Журналістка телеканалу “Прямий”, аналізуючи виступ Зеленського на Чернігівщині, запитала у Юрія Федоренка, чи правда, що розпочався рік активної оборони і про контрнаступ ЗСУ нам навіть не варто мріяти. На цей комбат відповів доволі несподівано, пояснивши, як треба сприймати сказане президентом.

Інтерв’ю Юрія Федоренка можна переглянути на каналі YouTube.
“Ми повинні розуміти, що публічні виступи, в тому числі, перших осіб, вони не розкривають усі карти та озвучують не всю ту інформацію, яка в них є, і це абсолютно нормально, тому що противник має перебувати у певному інформаційному вакуумі і не повинен розуміти, які потенційно є можливості у ЗСУ та Сил оборони загалом. Ключове в цьому полягає в тому, що необхідна кількість боєприпасів та мінімальна кількість літаків у нас з’явиться для протидії активним штурмовим діям супротивника”, – повідомив командир РУБпАК “Ахіллес”.

Потім Юрій Федоренко додав: “Якщо ми зможемо вистояти, оскільки зараз головне завдання саме вистояти, то я впевнений у тому, що накопичивши необхідні сили та кошти, ми зможемо і відбити частину своїх територій. Єдине, на чому я хочу наголосити втретє за цей ефір, що нам дуже важливо зберегти єдність усередині країни. Єдине, що може занапастити Україну, – це не Російська Федерація, а якщо ми посваримося всередині нашої країни між собою“.

Джерело.

Close