facebook

”Відсидітися нікому не вдасться”, – генерал Павлюк закликав українців знайти в собі мужність воюватu проти Росії

У Сухопутних військах України заявили, що мешканцям нашої країни чоловічої статі необхідно знайти мужність у собі та вступити до лав української армії, щоб захищати країну від російської агресії.

За словами генерал-лейтенанта Олександра Павлюка, які він опублікував у пості у соціальній мережі FacebookСкільки б союзники не надали нам допомоги, чисельність нашої армії все одно недостатня.

Так, у своєму повідомленні Павлюк зазначив, що станом на сьогоднішній день армія України найсильніша в Європі: таких професіоналів немає ніде у всьому світі, ми маємо у своєму розпорядженні західне озброєння.

“Ми чудово розуміємо, знаємо, що замишляє ворог. Є талановиті та досвідчені командири. Ми тримали Київ, це було два роки тому. Зараз же ми вражаємо військові цілі за тисячі кілометрів від лінії зіткнення. Причому ми це робимо власними військовими технологіями. Але скільки б нам не надали допомоги, зброї нам не вистачає людей”, – заявив генерал Павлюк.

Військовий додав, що самостійно техніка не їздитиме, ані стрілятиме.

Проте сьогодні існує об’єктивна реальність: Росія відмовляє нам у праві на власне існування. Ворог може зрозуміти виключно мову сили”, – наголосив військовий.

За його словами, ворога необхідно змусити піти з української території, а якщо українці не зроблять цього, то точно тоді можна забути про права, свободу та інше. Понад те, про це свідчить сама Російська Федерація. Також про це свідчить те, що війська РФ роблять на тимчасово окупованих українських теренах.

Насамкінець український військовослужбовець додав:

“Чим більше громадян України знайдуть у собі мужності вступити до лав Збройних сил України, тим у агресора Російської Федерації шансів втілити її плани буде менше. Більше того, у такому разі українські міста швидше повернуться до нормального, безпечного життя. Саме тому я звертаюся до українців із закликом залишити свої емоції, не піддаватись провокаціям. Усі мають розуміти, що відсидітися просто вдома не вдасться нікому, бо на кону доля держави та нашої нації. РФ не дасть спокою нікому: ні тим, хто сховався, ні тим, хто зрадив Україну”.

Джерело.

Close