facebook

Гордон натякнув, що чекає на українців у Страсний тиждень перед Великоднем: “Буде цілий ряд…”

Журналіст Дмитро Гордон анонсував важливі для України події, які відбудуться найближчими днями.

Дмитро Гордон прокоментував заяву Головкому ЗСУ Сирського про складну ситуацію на фронті коротко і ясно: “Допомога вже тут: більша частина за потужністю вже тут”. Після цього журналіст заінтригував українців заявою, що до наступної неділі мають відбутися події на фронті, які порадують усіх нас.

Інтерв’ю Дмитра Гордона для Василя Голованова можна переглянути на каналі YouTube.

Журналіст пояснив, чому українцям не варто засмучувати через невеликі успіхи ворога на фронті: “Деякі тактичні моменти відступу українських військ я не драматизував би: як відійшли наші трошки, так заберуть усе назад. Я з оптимізмом дивлюсь у завтрашній день. У мене немає навіть частки сумнівів у тому, що у нас будуть якісь проблеми: проблеми почнуться у росіян, причому днями“.

При цьому Дмитро Гордон озвучив свій прогноз на найближчий тиждень, пророкуючи позитивні події для України, звертаючись до Василя Голованова: “Я Вам скажу так: у нас наступний ефір із Вами на Великдень. У нас буде на Великдень дуже добрий ефір, бо будуть дуже добрі новини. За цей тиждень буде ціла низка приводів для нашої величезної радості у військовому плані. Прошу Вас, коли у нас буде ефір із Вами наступний, сказати: Як казав Дмитро тиждень тому, що у нас буде привід. Ось наші приводи.

Також Гордон розповів, коли відбудеться “серйозна подія, яка змінить весь перебіг війни”.

Джерело.

Close