facebook

Астрологи назвали місяць, який стане переломним у війні: “Прибирає сферу ворогів“

Не лише військові експерти, а й езотерики намагаються спрогнозувати, коли закінчиться війна в Україні. Так, астрологи Анна та Олексій Суханови розповіли про те, що незабаром настане переломний момент, який і призведе до перемоги над російськими загарбниками.

Експерти в галузі зірок зробили новий прогноз про хід війни РФ проти України. Анна та Олексій зазначають, що вже у травні 2024 року для нашої країни розпочнеться сприятливий період, який і може наблизити перемогу.

“17 травня 2024 року в Україні закінчується складний підперіод, який астрологічно тривав з 16 вересня 2021 року. Новий підперіод Сонця у гороскопі української держави на енергетичному плані прибирає сферу ворогів та проблем у натальній карті України. Можна навіть сказати, що він її випалює”, – поділилися астрологи.

Суханови заявили, що вже зараз триває продуктивний період для України, який розпочався 28 квітня та завершиться 25 червня 2024 року. У цей час астрологи прогнозують події, які призведуть до стратегічного перелому та звільнення окупованих територій. Це стосується як захоплених після 2022 року, так і після 2014 року земель.

Експерти зазначають, що у річній карті вони побачили тенденції, аналогічні тим, що були при звільненні Харківської області. Анна та Олексій кажуть, що Україна готується до наступу, хоча офіційні особи й не говорять про це. І в результаті ця операція може стати успішною.

“Можливо, масштаби цього плану спочатку розраховуються в менших масштабах, ніж він може дати в результаті, як це було за Харківської операції”, – заявили астрологи.

Джерело.

Close