facebook

Під час Другої світової таких пристрілювали: Мосейчук потрапила до нового скандалу

Телеведуча Наталія Мосейчук потрапила у черговий скандал


Не встигли українці забути про скандал із телеведучою Наталією Мосейчук, військовозобов’язаний син якої перебуває за кордоном, як тепер вона потрапила до нового. Вона висловила свою думку під час розмови з академіком та психіатром в інтерв’ю.

Жінка заявила, що панікерів під час Другої світової війни пристрілювали. Наталія поділилася своїми спостереженнями щодо відео в мережі, де іноді можна побачити неправомірні дії ТЦК із заламуванням рук чоловікам та запитала у психіатра, як боротися з панікерами зразка 21 століття made in Ukraine.

“Дивилася соцмережі – Тіток. Потрапила на стрічку людини, яка робить ріпости всіх заяв чоловіків, жінок, які заламують руки, кажуть: “ой, що це відбувається”, вони хочуть там воювати до останнього українця, і такі ось клішовані, нарративні фрази звучать. І вони дуже схожі у всіх цих спікерів, яких я гортала.

Під час Другої світової війни таких людей називали панікерами і з ними вступали у взаємозв’язок люди, відповідальні за те, щоби хоч би ці не заважали, і кайданами на ногах не були – тобто пристрілювали, одним словом. А що робити з панікерами зразка 21 сторіччя made in Ukraine? – Заявила телеведуча.

Олег Чабан відповів, що вони використовують зовсім інші засоби для поширення паніки, такі як телеграм-канали, інтернет та інші месенджери, які не мають жодних обмежень. На його думку, так звані панікери існували завжди, існують зараз і існуватимуть у майбутньому.

“Просто необхідно протиставляти, виловлювати та створювати сильнішу аргументацію”, – сказав Олег Чабан.

Під відео телеведучої безліч обурливих коментарів. Деякі запитують, чому її чоловік та син ховаються від мобілізації. Інші цікавляться, чому жінка наводить приклади боротьби з тим чи іншим явищем, орієнтуючись на часи Сталіна.

“Наталя молодець знову пропонує когось розстрілювати, Сталіна приклад наводить. Це і є Європейські цінності?”, – йдеться у повідомленні.

Джерело.

Close