facebook

Кінець війни в Україні: стало відомо, коли розпочнуться переговори про мир – вже зовсім скоро

У липні будуть “криваві бої”


Відомі астрологи намагаються передбачити кожен важливий крок у воєнному конфлікті між Україною та Росією. Так, стало відомо про прогноз астролога, який віщує швидкі переговори. Про це пише ТСН.

Відомий астролог Алакх Ніранжан розповів, коли слід очікувати на прорив українських військовослужбовців на полі бою. За його словами, наступний місяць не принесе будь-яких значних поступів на фронті. Але вже в липні ситуація може кардинально змінитись: за його прогнозом за українські території вестимуться “криваві бої”. Також буде важливою перемогою, яка стане великою мотивацією для українців. Після цього будуть переговори. А ось позитивні зміни для ЗСУ будуть восени 2024 року.

“Найстрашніші бої припадуть на липень. Тому що до цього часу Україна нагромадить максимум сили. І це будуть пікові криваві бої. Саме до кінця липня буде невелика, але важлива перемога України. Психологічно важлива. Далі – розпочнуться переговори, а бої триватимуть. І вже у вересні-жовтні можна очікувати на суттєві позитивні зміни. Я розумію, що це виглядає дивно”, – зазначив астролог.

Також про закінчення війни своє припущення висловив астролог Влад Росс. Він передбачає, що розташування планет дозволить заморозити військовий конфлікт у дзеркальну дату, якою може стати приблизно 25 травня 2025 року. Влад Росс пояснює, що ця дата символізує заморожування воєнних дій, оскільки Сатурн пов’язаний із припиненням війни.

Джерело.

Close