facebook

Торкнеться усіх клієнтів: ПриватБанк запустив глобальні технічні зміни, до чого готуватися

ПриватБанк надав українським розробникам, бізнесу та сервісним компаніям можливість інтегрувати додаток “Термінал” в інші програми та програмні рішення, що дає можливість зручно та безпечно приймати безготівкові платежі. Про це повідомляє пресслужба фінансової установи.


Це дозволяє розширити функціональні можливості цифрових сервісів клієнтів та заощаджувати ресурси на розробці власних програмних рішень.

Представник ПриватБанку Сергій Макаренко підкреслив, що додаток “Термінал” на сьогодні є найкращим рішенням на ринку, яке працює під обома операційними системами Android та iOS.

Інтеграція мобільного додатка “Термінал” у додатки та програмні комплекси буде корисна для бізнесу, який використовує власні програми для продажу товарів або послуг та потребує функціонування безготівкового приймання платежів з картки або електронного гаманця.

ПриватБанк запустив програму “Термінал” для iPhone наприкінці жовтня минулого року. Україна стала третьою країною в Європі та сьомою у світі, де користувачі можуть використовувати iPhone у ролі POS-термінала.

На цей час ПриватБанк є єдиним банком в Україні, який надає програму для використання на iPhone.

2023 року через “Термінал” українці здійснили понад 7,8 мільйона покупок на загальну суму понад 3,2 мільярда гривень. За кількістю транзакцій лідирують продуктові магазини, де їх було майже 600 тисяч протягом року, а також громадське харчування з 420 тисячами операцій. Найсередніші чеки спостерігаються у салонах краси (1550 грн) та магазинах електроніки (1520 грн).

Джерело.

Close