facebook

Кучеренко: Істоpія з будiвництвом двoх ядеpних блоків Енеpгоатомом за своїм сценаpієм дуже нaгадує мені афеpу Нафтогазу чаcів Коболєва…

Подаємо мовою оригіналу:

Alexey Kucherenko


Історія з будівництвом двох ядерних блоків Енергоатомом за своїм сценарієм дуже нагадує мені аферу Нафтогазу часів Коболєва з Програмою 20/20.

Головне – знайти щось красиве, патріотичне, дуже дороге і абсолютно неконтрольоване для виправдання підвищення ціни на газ/електроенергію для населення.

Антураж – один в один.

Корпоратизація, непрофесійний та сумнівний, але впевнений в собі та агресивний менеджмент, магічні наглядові ради для «освячення» цього процесу,

обовʼязково посли та європейці для прикриття, в результаті повна безконтрольність,

лобісти-депутати та медіа на зарплаті,

безвідповідальність, втрачений час, втрачені десятки мільярдів гривень, космічні зарплати та премії, борги, збитки і … вимога чергового підняття тарифів для покриття боргів.

Плюс постійний пошук ворогів, агентів впливу, «популістів» та якісь невідомих сил, які врешті-решт не дадуть «супергероям» реалізувати цей яскравий проєкт.

І потім за стандартом – слідство, допити, браслети, відмазки, адвокати від умовного «міллера», суди, активісти, антикорупціонери на захисті і все таке інше.

Дуже хотілося би помилитися, але не з моїм щастям схоже.((

Джерело.

Close