facebook

Сума дуже серйозна: як військовослужбовцям не залишитися без виплати 70 тисяч гривень

Нещодавно для військовослужбовців запровадили новий вид додаткової винагороди у розмірі 70 тисяч гривень.

Виплата передбачена для військовослужбовців, які виконують бойові завдання безпосередньо на лінії зіткнення чи тилу противника. Про це повідомляє АрміяInform.

Гроші виплачують за накопичувальним принципом за кожні 30 днів виконання завдань. Тому у разі переведення в іншу військову частину слід бути уважними, щоби не втратити виплату.

Насамперед варто простежити за передачею інформації про нарахування виплат.

Якщо військовослужбовця відрядили в іншу частину, то саме вона має вести облік днів виконання завдань та передавати ці дані до штатної частини, де проходить службу військовий. А вже штатна частина на основі цих даних має видати наказ про виплату, – йдеться у повідомленні.

Цю інформацію передають до 5-го числа. Таким чином, якщо військовослужбовець накопичив 30 днів виконання завдань у червні, то до 5 липня штатна частина має отримати дані про нарахування грошей.

Крім цього, під час переведення в іншу частину слід перевірити інформацію про кількість днів виконання бойових завдань у наказі командира. Йдеться про випадки, коли військовослужбовець накопичив менше ніж 30 днів і ще не отримав виплати.

Джерело.

Close