facebook

Антициклон охопить Україну: синоптикиня розказала, що буде з погодою

Антициклон впливатиме на погоду в нашій країні впродовж найближчих днів.

Найближчими днями на погоду в Україні впливатиме антициклон. Завдяки йому очікується суха та тепла погода. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

26 червня, за її даними, в Україні також буде переважно сухо та сонячно.

“Лише в Карпатах та ввечері на Сумщині, Полтавщині та Харківщині – дощ, гроза місцями”, – повідомила вона.

У середу, за даними Наталки Діденко, в Україні очікується +24…+29 градусів, а на півдні температура підвищиться до +30 градусів.

У Києві завтра також буде сухо й сонячно, а стовпчики термометрів покажуть +26 градусів.

Погода в Україні – прогноз на найближчі дні
Синоптик Українського гідрометцентру Діана Кривобок повідомила, що в більшості регіонів очікується суха та сонячна погода.

Проте, 25 червня на лівобережжі місцями можливі короткочасні дощі з грозами, а під час гроз може спостерігатися поривчастий вітер. Що стосується Карпатського регіону, то 26-27 червня там також можливі короткочасні дощі та грози.

Нічні температури у ці дні становитимуть +12°…+17°, а на півдні – від +18° до +21°. Денна температура коливатиметься від +22° до +27°, а на півдні та заході досягатиме +30°.

Щодо питання, чи залишиться 30-градусна спека на початку липня, Кривобок повідомила, що погода здебільшого залишиться стабільною. Хоча можливі короткочасні дощі, під час яких відчуватиметься прохолода. Проте загалом температура залишатиметься без змін.

У Києві також прогнозується переважно суха погода. Температура повітря триматиметься до +24°, а наприкінці тижня може піднятися до +29°.

Джерело.

Close