facebook

Від чoловіків, наpоджених у цих чиcлах, потpібно тікати як нaйдалі: щаcтя не буде

Для того, щоб не витрачати даремно свій час на людину, дізнайтеся всю правду про неї заздалегідь.

Чоловіки – це такі ж загадкові та складні істоти для жінок, як і жінки для чоловіків.

Вони звикли приховувати свої емоції та слабкості, відмовчуватися і робити вчинки, які дівчина не зможе зрозуміти правильно.

Ми підкажемо, що говорить дата народження про особистість вашого партнера.

Характер людини за датою народження – нумерологія

Для того, щоб з’ясувати, яка людина перед вами і чого від неї чекати, дізнайтеся її число народження – значення можна прочитати нижче. Будьте впевнені, що дата, в яку людина з’явилася на світ, відіграє роль не меншу, ніж генетика і виховання.

1, 10, 19, 28

Психотип за датою народження чоловіків, що народилися в ці числа, простий і зрозумілий – це справжні лідери. Вони здатні полонити будь-яку жінку, вибудувати стратегію і зробити так, щоб дама навіть не встигла отямитися.

Добре в них виходить керувати людьми, підпорядковувати собі інших і управляти ними. Однак не вміють ні слухати, ні чути – від цього й починаються проблеми у стосунках. Жінка почуватиметься на другому, а то й на третьому місці – авторитарність не сприяє діалогу. Так, це дуже надійний партнер, але тільки якщо ви готові мовчати і кивати.

2, 11, 20, 29

У цих чоловіків характер за датою народження відкритий і м’який, вони прекрасні співрозмовники з гарним почуттям гумору. Але врахуйте, що “забалакати” свою співрозмовницю вони можуть так само добре, як і влаштувати істерику. Народжені в цих числах чоловіки звикли наполягати на своєму і категорично відмовляються приймати чужу точку зору. Також забудьте про те, щоб брехати, вести подвійну гру або плести інтриги у партнера за спиною – інакше він без жалю розпрощається з вами.

3, 12, 21, 30

Це мудрі й допитливі чоловіки, які можуть підкорити будь-яку жінку своєю проникливістю і дотепністю. У них широкий кругозір і високий рівень інтелекту, але й недоліки є – диктаторські замашки та постійні маніпуляції. Чоловік упевнений у власній перевазі над вами, тому йому не набридне вказувати супутниці на її місце. У жодному разі він не прийме варіант того, що ви можете бути в чомусь кращою, ніж він.

4, 13, 22, 31

Творчі та сентиментальні особистості – така характеристика людини за числом народження в даному випадку. Вони від природи обдаровані, але частіше відсиджуються “в тіні” через скромність або невпевненість у собі. В особистому житті ця скритність випаровується – чоловік починає встановлювати свої правила і буквально “тупати ніжкою”, якщо щось іде не так, як він хоче. Якщо ви готові до постійних нервових зривів – ласкаво просимо в Діснейленд.

5, 14, 23

Ті, хто народжений у цих числах, дуже розвинені різнобічно – їм нелегко всидіти на місці. Легкі на підйом, але неуважні, швидко чимось захоплюються, але так само швидко й остигають. У стосунках із таким чоловіком ви маєте бути готові, по-перше, до його мінливості, а по-друге, до небажання брати відповідальність на себе. Ви будете мамою для цієї дитини, а не супутницею.

6, 15, 24

Затишок, комфорт і насолода життям – ось головні цілі чоловіка, народженого в ці дати. У нього неймовірний шарм, також він звик оточувати себе красою і бачити в усьому позитивні моменти. Нюанс тільки один – такий чоловік не вміє і не буде відмовляти собі у своїх бажаннях і пристрастях, причому, це стосується і роботи, і особистого життя. Однак він завжди вийде на компроміс і залишиться з усіма в нормальних взаєминах.

7, 16, 25

Характер за датою народження в ці дати дуже м’який, а чоловік сам по собі прагне до духовності. Часто він може замикатися в собі і, повертаючись у реальність, дратуватися. Таких чоловіків від інших вирізняє високий рівень розгубленості та мрійливості, сім’я для них – це не найважливіше, значно більше зусиль вони готові докласти до роботи чи духовного зростання.

8, 17, 26

Чоловіки-досягатори, які з самого дитинства звикли домагатися свого. Попри свою доброзичливість, відкрите серце, щедрість і завзятість, вони доволі образливі та вразливі. Якщо ви маєте такого партнера, то приготуйтеся до того, що він завжди вимагатиме подяки за свою допомогу або свої дії щодо вас. Також він навряд чи визнає власну неправоту, а якщо ви спробуєте вказати на помилки, не отримаєте нічого, крім роздратування.

9, 18, 27

Справжні воїни та переможці, які керуються честю, справедливістю та чесністю. Насамперед цінують у жінках високий інтелект і начитаність, проте абсолютно не вміють контролювати свої спалахи гніву. У момент люті здатні зруйнувати все навколо, але швидко відійти і вибачитися. Такий чоловік не дасть вас образити і захищатиме від усіх бід, але вам самій доведеться іноді захищатися від його внутрішніх демонів.

Джерело.

Close