facebook

Астрологи визначилися з датою закінчення війни в Україні

За їхніми словами, Україна вже близька до перемоги.

Війна в Україні триває вже понад два роки. За цей час лунало багато різних прогнозів щодо її закінчення – як оптимістичні, так і песимістичні. Однак українці продовжують вірити в те, що незабаром у нашій країні настане мир.

Астрологи озвучили свої версії з приводу того, коли закінчиться війна в Україні.

Війна з Росією – дата закінчення
Астролог Влад Росс переконаний, що кровопролиття в Україні завершиться 2025 року, у дзеркальну дату.

“Мені подобається дата 25.05.2025. Саме в цей день Сатурн входить у знак Овна. Овен – це знак війни, Сатурн – повне охолодження. Я думаю, що багато що вирішиться. Ми перейдемо в стадію АТО наступного року, а остаточно – коли може завершитися цикл Юпітера в листопаді 2029 року. На цьому періоді почалася війна, на ньому вона має завершитися. Я абсолютно впевнений, що 2030 року ми увійдемо до Європейського Союзу. До цього може тривати неясна ситуація з територіями, кордонами”, – сказав Влад Росс в інтерв’ю ТСН.

Цілитель Віктор Шовкошитний також розповів про закінчення війни. На YouTube-каналі “Мой мир” він згадав сон, у якому побачив, як Україна переможе Росію:

“Рідні Боги показали, що в найближчі два місяці будуть дуже запеклі й криваві бої в Україні, але за цей час утвориться альянс із п’яти держав, включно з Україною, і ми отримаємо якусь нову зброю в достатній кількості. Вона допоможе нашим воїнам зламати хребет ворогу, і вже на осінь вони самі запросять перемир’я і навіть будуть готові підписати капітуляцію, нам тільки треба буде їх дотиснути”.

Також він закликав не вестися на пропаганду, що війна в Україні може затягнутися на кілька років. За його словами, якщо кожен із нас зараз докладе максимум зусиль, то вже зовсім скоро ми переможемо ворога.

А ось провидець Панас говорить про те, що літо 2024-го буде вкрай складним. Нам варто бути готовими до масованих обстрілів, особливо Києва, Одеси, Харкова та інших великих міст.

При цьому він переконаний, що після цих випробувань у нас з’явиться шанс на перемогу, оскільки найтемніша ніч перед світанком.

“З’являться ангели з мечами світла, які охоронятимуть наші кордони. Вони битимуться разом з українськими воїнами, приносячи перемоги в кожному бою. В окопах і на полі бою наші воїни завжди виявляли небачену мужність і героїзм, перемагаючи ворога завдяки Божій допомозі. У найважчих боях, коли здавалося, що вже немає сил боротися, ангели додавали сили в серця наших воїнів, і вони йшли вперед, здобуваючи перемогу за перемогою. Вищі сили показали мені, як наші воїни визволяють окуповані території, і над нашим Донбасом піднімається український прапор”, – поділився видіннями старець на YouTube-каналі “Український молитовник”.

Вірити прогнозам астрологів чи ні – справа ваша, проте не забуваймо про те, що надія помирає останньою, тож давайте всі разом вірити в те, що незабаром Україна переможе у війні з Росією.

Джерело.

Close