facebook

50 000 грн зарплати на місяць: українців терміново кличуть на вакансії, з’явилася робота для працьовитих

В Україні на популярних кадрових майданчиках пропонують понад 1000 вакансій з дистанційною роботою. Від 50 тис. грн можуть отримувати програмісти, спеціалісти з реклами та менеджери з продажу. Розмір зарплати останніх залежить від результату роботи.

Як інформує “Obozrevatel”, про це йдеться в даних великого кадрового порталу. Зазначимо, середня зарплата в Україні, за даними цього порталу, становить всього 19,5 тис. грн (у вакансіях).

PPC-спеціаліст (Amazon) може заробляти від 30 тис. до 90 тис. грн. Pay Per Click фахівець – це фахівець із контекстної реклами, він залучає на сайт користувачів, які з великою ймовірністю щось на ньому замовлять.

Спеціалісти відповідають за збір семантичного ядра англійською мовою, запуск рекламних кампаній, оптимізацію реклами, регулярний аналіз результатів. Вимоги до кандидата:

знання англійської мови на рівні не нижче Intermediate; високий рівень володіння ПК (швидке друкування, робота з Excel, пошук інформації); досвід роботи з Amazon Ads буде перевагою; курси з контекстної реклами будуть перевагою.

Менеджер з продажу – до 83,7 тис. грн. Залежно від роботодавця, розмір заробітної плати менеджера з продажу може досягати до 83,7 тис. грн. Серед вимог:
досвід роботи в продажах від 6 місяців; вміння працювати з CRM; бажання навчатись.

Media buyer – до 100 тис. грн. Це гуртова закупівля всіх можливих рекламних місць для їх подальшої реалізації. Вимоги до кандидатів:

досвід з Search Arbitrage від 6 міс. (FB/TT); кейси зі спендами від $15k/міс. Вас може зацікавити:”І тут Ющенко шепче мені на вухо”. Відома акторка розповіла, з яким несподіваним запитанням до неї звернувся третій президент України Вас може зацікавити:Українцям доведеться повернути гроші: Кабмін встановив обмеження на купівлю генераторів

Digital-маркетолог – зарплата до 80 тис. грн. Серед обов’язків: збір аналітики за всіма рекламними кампаніями, регулярний аналіз результатів та створення нових гіпотез, аналіз трендових креативів та регулярне поповнення банку креативів, дотримання маркетингової стратегії (вміння креативити і знаходити шляхи покращення результатів, залишаючись у межах маркетингової стратегії).

Вимоги до кандидата:

має досвід роботи від 2 років на посаді Digital-маркетолога; має досвід роботи в E-commerce або Edtech; вміє працювати з Google Analytics; вміє аналізувати ефективність запущених онлайн-активностей та вносити корективи для покращення процесу.

Джерело.

Close