facebook

Єрмак відповів, чи готова Україна до компромісів щодо завершення війни

Єрмак вважає, що українці не готові йти на поступки ворогові.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що Україна не готова до компромісів, якщо йдеться про незалежність і територіальну цілісність.

Про це він сказав в інтерв’ю “Європейській правді“.tsn.ua

“Люди не зовсім розуміють, чому був “Мінськ”, чому це погано. У Мінську було багато питань, які мені дивні як юристу. Там не було видно, де кінець, а що в кінці. Важливо, що в усіх пунктах Формули (миру – Ред.) є чіткі, без подвійних стандартів відповіді. Територіальна цілісність чітко написана. Яка може бути інша територіальна цілісність, ніж міжнародно визнані кордони України”, – сказав керівник ОП.

Єрмак вважає, що українці не готові йти на поступки ворогові.

“А ви вважаєте, українське суспільство готове йти на компроміс. Якщо сьогодні спитати людей, які на фронті, у Херсоні, у Харкові – чи готові вони сьогодні йти (на поступки – Ред.). Ми не готові йти на поступки щодо незалежності України, суверенітету, територіальної цілісності. Тому це (розмова про поступки – Ред.) – загальне обговорення. Українське суспільство сьогодні не готове”, – каже голова ОП.

Війну в Україні Єрмак порівняв з марафонською дистанцією.

“Ми як на марафоні – знаємо, що в кінці марафонської дистанції, точно знаємо ціль, але не знаємо, коли цей марафон закінчиться”, – підсумував він.

Джерело.

Close