facebook

рф готує удари по урядових об’єктах: термінове попередження від посольства США

У Посольстві Сполучених Штатів Америки в Україні закликали своїх громадян покинути Україну через ризик удару по урядових об’єктах.


У повідомленні сказано, що «Держдепартамент має інформацію про те, що росія нарощує зусилля для нанесення ударів по цивільній інфраструктурі та урядовим об’єктам України».

«Держдепартамент має інформацію про те, що росія нарощує зусилля для нанесення ударів по цивільній інфраструктурі та урядовим об’єктам України найближчими днями. Російські удари по Україні становлять постійну загрозу для цивільного населення та цивільної інфраструктури.

Посольство США закликає громадян США залишити Україну вже зараз, використовуючи приватний наземний транспорт, якщо це безпечно», – йдеться у повідомленні на сайті Посольства США в Україні.

Нагадаємо, фахівці розповів, де і коли мають відбутися переговори з росією про припинення війни. Зокрема, вони вже мали відбутися, однак їх перенесено, про це повідомляють як в Офісі Президента, так і в кремлі.

Наступ ЗСУ у Курській області зірвали переговори між росією та Україною про припинення вогню по енергооб’єктах.

Зазначається, що переговори хоч і перенесені, але вони все одно відбудуться 22 серпня у Катарі у вигляді відеоконференції. Посередником має виступити Катар, для досягнення переговорів, що ми не стріляємо по нафтобазах росії, а вони не стріляють по наших енергооб’єктах.

Джерело.

Close