facebook

Варто бути дуже обережним: у вересні Землю накриє потужна магнітна буря

У вересні 2024 року очікується серія геомагнітних спалахів, які можуть вплинути на ваше самопочуття. Протягом цього місяця прогнозуються три магнітні бурі, які можуть викликати дискомфорт у людей, чутливих до змін в магнітному полі Землі.

Які дати будуть найнебезпечнішими, як ці бурі можуть вплинути на ваше здоров’я та що робити, щоб зменшити негативні ефекти. Будьте готові і захистіть своє здоров’я від можливих наслідків магнітних бур.

У вересні 2024 року очікується серія геомагнітних спалахів, які можуть вплинути на самопочуття. За прогнозами, магнітні бурі очікуються 1-3, 10 і 26 вересня.

У перший період (1-3 вересня) буде тривала, але слабка буря. 10 вересня спостерігатимемо бурю середньої інтенсивності, а 26 вересня – сильну бурю.

Популярні новини зараз На комуналку, шматок хліба та воду: хто з пенсіонерів отримуватиме понад 5 тисяч гривеньЕкстрені відключення світла, графіки не діють: в Україні вводять термінові заходиПенсіонерів почнуть викликати до ТЦКБагатотарифні лічильники втратили свою функцію: платити доведеться за єдиним тарифом Показати ще

Магнітні бурі часто впливають на метеозалежних людей і тих, хто має хронічні захворювання. Можуть виникати головні болі, запаморочення, апатія, слабкість, а також зміни в артеріальному тиску, біль у суглобах і підвищена тривожність. Проте більшість людей можуть не відчувати негативних ефектів.
Щоб зменшити негативний вплив, рекомендується уникати стресу, займатися фізичною активністю, дотримуватися здорового харчування і режиму сну. Варто також перевірити аптечку на наявність необхідних ліків.

Джерело.

Close