facebook

Кінець війни в Україні: з’явилися дуже погані новини щодо весни 2025 року

Британське видання The Times опублікувало тривожні прогнози щодо розвитку подій на фронтах російсько-української війни. Згідно з аналізом експертів, вже навесні 2025 року росія може розпочати масштабний наступ на Дніпропетровську область.


Докладніше про те, експерти засмутили українців прогнозами щодо фронту на весну 2025 рік, інформує Telegram-канал Україна Online: Новини, посилаючись на The Times.

Повідомляється, що захоплення Покровська та Часового Яру є ключовим елементом у російській стратегії. Ці міста розглядаються як плацдарми для подальшого просування на північ та захід України. Контроль над цими населеними пунктами дозволить російським військам захопивши частину Донбасу, через що росія зможе створити більш стійкий фронт і перегрупувати свої сили для подальших наступальних операцій.

Паралельно з цим російські війська зможуть створити безпосередню загрозу великим промисловим центрам Дніпропетровської області, таким як Дніпро та Кривий Ріг.

Крім вищесказаного, проникнення російських військ углиб української території дозволить створити додаткові осередки напруженості та ускладнити логістику українських військ.

Експерти зазначають, що для досягнення своєї мети росія готова піти на значні жертви. Як свідчить досвід попередніх боїв у Маріуполі, Сєвєродонецьку, Бахмуті та Авдіївці, російське командування не шкодує особового складу та готове зрівняти міста із землею для досягнення своїх цілей.

Також наголошується, що президенту України Володимиру Зеленському доведеться ухвалити втрату Покровська та Часового Яру.

Джерело.

Close