facebook

Астролог назвав міста, які Росія буде знищувати

На деяких територіях, за словами Росса, Росія може застосувати тактичну ядерну зброю.

Астролог Влад Росс розповів, що в жовтні Росія продовжить обстрілювати українські міста. За його словами, окупанти намагатимуться знищити кілька населених пунктів.

довідка
Що варто пам’ятати про цей матеріал
Астрологія, тарологія, нумерологія, хіромантія, екстрасенсорика та інші подібні практики не є науковими дисциплінами. Вони ґрунтуються на давніх традиціях, віруваннях та інтерпретаціях, які не підтверджені науковими дослідженнями і не мають об’єктивних доказів своєї ефективності. Ці методи не є визнаними в академічних наукових колах, а матеріали на ці теми нерідко мають розважальний характер – їх не варто розглядати як надійний інструмент для ухвалення рішень або складання планів. Під час вирішення питань, пов’язаних із психологією або здоров’ям, завжди варто звертатися до наукових фахівців.

“Нещадно знищуватимуться Харків, Запоріжжя, Херсон, Кривий Ріг, Миколаїв, Суми. Найбільше прильотів буде по багатоповерхівках. Також Росія може бити по атомних станціях. Вони хочуть повністю залишити нас без світла, щоб ми жили в темряві”, – сказав Росс в інтерв’ю УНІАН.

Також астролог передбачив жорсткий удар по Львову з боку російських окупантів, а точніше по залізничному вокзалу.

“Вдарити по Львову тактичною ядерною зброєю – це так”, – додав експерт.

Крім того, Влад Росс зазначив, що незабаром ЗСУ вдасться відвоювати Покровськ, однак у Вугледарі ситуація поки що залишиться складною.

Нагадаємо, раніше астролог відповів, коли Росія та Україна домовляться про мир. За словами Кириченка, осінь буде сприятливою для нашої країни.

“Це, скоріше, буде схоже на договір про зниження інтенсивності або про припинення вогню, але це не остаточне розставляння крапок у війні між Росією та Україною”, – зазначив Кириченко.

Джерело.

Close