facebook

«Ти зрадник!»: Зеленського атакували прямо в лікарні, кадри ганьби потрапили в мережу

Мешканка Донецька накинулася на Володимира Зеленського під час візиту президента у Бориспільську лікарню

 

Глава держави відвідав медичний заклад у середу, 19 лютого. Він приїхав разом з головою МОЗ Зоряною Скалецькою, яка відзвітувала президентові про медреформу.

Проте, візит Зеленського не обійшовся без неприємного інциденту. Так, в мережі з’явилося відео з лікарні, на якому якась жінка накинулася на Зеленського зі звинуваченнями. Це сталося, коли глава держави йшов по коридору в супроводі керівництва лікарні та охорони. Невідома жінка ні з того ні з сього звинувачує Зеленського у зраді і цікавиться у нього, чому на фронті продовжують гинути люди.

«Зеленський, ти зрадник! Чому на фронті гинуть? Хто для тебе Росія? Відповідайте! Я — ваш народ! Я — мешканка Донецька! Вам розповісти що на шахтах робиться?», – кричить жінка.

Варто відзначити, що президент і його свита ніяк не відреагували на її слова і продовжили огляд лікарні.

За підсумками візиту Зеленський оглянув лікарню і вислухав звіт Скалецької. При цьому він визнав, що розуміє суть медреформи не краще більшості українців. У зв’язку з цим було запропоновано створити спеціальну колегію, де відомі та авторитетні лікарі дадуть свою оцінку процесам, що відбуваються в цій реформі, щоб до 1 квітня їх можна було врахувати.

Джерело.

Close