facebook

Була з коханим: Міс Вінниця розбилася у моторошній ДТП. Перелом черепа

Володарка титулу “Міс Вінниця-2017” Аліна Шамалюк потрапила у жахливу ДТП у Вінниці.

Крім неї в автомобілі знаходився її колишній чоловік Олександр Бойдаченко. Аварія сталася біля ринку “Сатурн” в районі зупинки “Електромережа”. Відомо, що автомобіль Honda, за кермом якого був Олександр, врізався в дерево. У результаті водій та пасажирка отримали серйозні травми. Їх у важкому стані госпіталізували в реанімацію.

“Причину ДТП встановлять після опитування водія, свідків і, згідно з експертизами і записами на камерах відеоспостереження. Однозначно, що водій не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху. Якою була причина – його стан, висока швидкість або щось інше – має встановити слідство… Зараз чоловік перебуває в травматології з переломом стегна, дівчина у відділенні інтенсивної терапії, у неї підозрюють перелом черепа”, – пише видання.

24-річна Аліна Шамалюк – “Міс Вінниця-2017”, дочка мера райцентру Калинівка та 21-річний Олександр Бойдаченко, син бізнесмена Ігоря Мизраха одружилися два роки тому. Зараз пара офіційно розлучена, однак як стверджують джерела, між ними залишилися почуття.

Джерело.

Close