facebook

“Смажений кабанчик” і дівчата у білизні”: Привітання депутатів з 8 березня у Херсоні закінчилось скандалом

На засіданні Херсонської обласної ради вирішили привітати місцевих депутаток із Міжнародним жіночим днем. Для цього запросили відомий херсонський гурт “Степ”, який супроводжували дівчата з підтанцьовкою.

Привітали депутаток легендарною піснею гурту “Смажений кабанчик”. Відео запальних танців дівчат у залі Херсонської облради опублікував у своєму фейсбуці депутат Дмитро Булах.

Засідання ради відбулося вдень 6 березня напередодні Міжнародного жіночого дня. Опісля виступу гурт “Степ” привітав жінок облради і побажав усього найкращого.

Харківська обласна рада скучно живем, ребята. Если ваше пленарное заседание не похоже на это, то не приглашайте меня на него)пс. Херсон – законодатель моды в последнее время! Облсовет ярко отмечает 8ое марта.

Gepostet von Dmytro Bulakh am Montag, 9. März 2020

Фронтмен гурту “Степ” Андрій Череднюк у коментарі 24 каналу зазначив, що у таких костюмах гурт виступає давно. Зокрема в цьому образі дівчата танцювали в ефірі шоу “X-фактор”, який транслювали на всю Україну. Тому гуртові не зрозумілий галас довкола цього виступу.

До слова: 24 канал також надіслав запит у Херсонську обласну раду, аби дізнатися, скільки коштів було витрачено на такий перформанс. Проте на даний момент запит залишається без відповіді.

Джерело.

Close