facebook

“Дякую за мільйон добрих повідомлень.” Сніжана Бабкіна зворушливо звернулася до шанувальників. Чудові новини

Дружина українського музиканта Сергія Бабкіна Сніжана минулого тижня злякала шанувальників несподіваною новиною – її старший син Артур потрапив у реанімацію із запаленням легень. Довгий час хлопчик перебував у реанімації під наглядом лікарів, і тепер його перевели в палату.

На своїй сторінці в Instagram Сніжана опублікувала спільне фото з Артуром і показала, як зараз виглядає хлопчик. Також вона поділилася останніми новинами про його стан здоров’я, подякувавши всім за підтримку.

“Всім добрий день! У нас чудові новини! Зараз нас переводять з реанімації в стаціонар! Артусіку вже набагато краще! Дякую вам за підтримку і мільйон добрих повідомлень”, – написала Сніжана.

За словами Сергія, Артуру набагато краще і він почав нормально харчуватися: “Артуру Сергійовичу вже настільки добре, що сьогодні він переходить в стаціонар. Я щасливий. Чарівний день”.

Нагадаємо, днями дружина Сергія Бабкіна Сніжана повідомила, що їхній старший син Артур опинився у реанімації. Батьки намагалися допомогти хлопцю самотужки, однак йому ставало тільки гірше. Температура трималася висока і він постійно кашляв. Сина подружжя забрала швидка. У лікарні хлопчику зробили рентген, який показав – запалення легенів з ускладненням.

Джерело.

Close