facebook

Українець, який намагався втекти з лікарні на Чернігівщині, помер від коронавірусу

У місті Борзна Чернігівської області від коронавірусу COVID-19 помер пацієнт, який із вже підтвердженим діагнозом намагався втекти з центральної районної лікарні.

Про це в неділю, 5 квітня, повідомила пресслужба поліції області. Уточнюється, що чоловік намагався покинути медзаклад у ніч із 3 на 4 квітня. Тоді поліцейські та медики повернули пацієнта в лікарню.

Заявляється, що, покинувши місце обсервації, інфікований не контактував з іншими особами.

“Поліцейські та медики були екіпіровані усіма належними засобами індивідуального захисту”, – сказано в повідомленні.

Поліція Чернігівської області

У ніч з 3 на 4 квітня з Борзнянської центральної районної лікарні намагався втекти чоловік, у якого клінічно підтверджений COVID-19. Поліцейські та медики спільними зусиллями повернули пацієнта до лікувального закладу.

З моменту полишення місця обсервації до повернення назад чоловік з іншими особами не контактував. Поліцейські та медики були екіпіровані всіма належними засобами індивідуального захисту. Сьогодні стало відомо, що чоловік помер від ускладнень хвороби.

Поліція продовжує нести службу з охорони місць лікування на COVID-19. Також правоохоронці контролюють дотримання встановлених карантинних обмежень на території Чернігівської області.

Джерело.

Close