facebook

Змушені прати одноразові шапочки — пандемія застала українських лікарів зненацька, показове фото

Лікарі міської поліклініки №5 в Миколаєві через незабезпеченість захисними засобами змушені прати одноразові костюми і навіть шапочки. Відповідний фотодоказ опублікував на своїй сторінці у Facebook журналіст Олег Деренюга. Автор поста зазначив, що фото було зроблене просто у внутрішньому дворику медустанови.

 

“Це двір міської поліклініки №5 в Миколаєві. Гаразд, що медикам доводиться прати одноразові костюми. Але медичні шапочки? Чи справді всі медустанови міста забезпечені засобами індивідуального захисту?” – написав автор світлини.
Олег Деренюга
Раніше головна лікарка Миколаївського обласного центру лікування інфекційних хвороб Світлана Федорова заявила, що лікарні нічим платити заробітну плату співробітникам. Водночас прем’єр-міністр Денис Шмигаль запевнив, що Україна за два тижні витратила майже мільярд гривень на закупівлю засобів, необхідних для боротьби з коронавірусом COVID-19.

Варто зауважити, в Миколаївській області досі не зафіксовано жодного випадку захворювання на коронавірус. У місцевій ОДА вважають, що така тенденція зберігається завдяки дотриманню заходів профілактики і вдалому географічному розташуванню регіону. Цю інформацію підтвердив і головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Это двор городской поликлиники №5 в Николаеве. Ладно, что медикам приходится стирать одноразовые костюмы. Но бахилы?…

Gepostet von Oleg Derenuga am Mittwoch, 8. April 2020

Close