facebook

Почаїв вирішили “закрити” через спалах COVID-19

У місті Почаїв Кременецького району Тернопільської області з 10 ранку 21 квітня вводиться заборона на в’їзд/виїзд через різке зростання захворюваності на коронавірус COVID-19.

Таке рішення ухвалив на позачерговому засіданні Кременецький районний штаб із надзвичайних ситуацій. За останню добу кількість інфікованих у Почаєві зросла на 13 осіб.

“Зважаючи на це і на порушення карантинних умов під час Великодніх богослужінь на території Почаєва, на позачерговому засіданні ухвалено рішення про введення режиму заборони в’їзду/виїзду з міста і в місто Почаїв.

Просимо почаївчан повернутись у місто і залишатись вдома. А гостей просимо негайно покинути Почаїв”, – заявив заступник голови Кременецької райадміністрації В’ячеслав Онишкевич.

Контрольно-пропускні пункти в Почаєві будуть патрулювати військовослужбовці Кременецького військового комісаріату. Там працюватимуть і рятувальниками, які мають проводити дезінфекцію та знезараження транспортних засобів.

Крім того, у Почаєві з 21 квітня запроваджують пропускну систему. На КПП пропускатимуть тільки спецтранспорт і громадян, які впливають на забезпечення життєдіяльності міста.

На позачерговому засіданні районної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій у Кременецькому районі під головуванням першого заступника голови Кременецької райдержадміністрації Вячеслав Онишкевич прийняли рішення закрити місто Почаїв на в'їзд та виїзд з 10.00 год. 21 квітня 2020 року.Хто не вдома – повертайтеся! Хто в Почаєві у гостях – мусите виїхати до завтрашнього ранку.У Почаїв зможе заїхати лише спецтранспорт, той, який впливатиме на забезпечення життєдіяльності міста – лише за відповідними перепустками.Ситуація стає критичною! Суворо дотримуйтеся карантинних обмежень – лише так зможемо втримати різке зростання випадків коронавірусної інфекції!

Gepostet von Зоя Карпюк am Montag, 20. April 2020

Джерело.

Close