facebook

Проституція і наркотики стануть легальними?: голова Нацполіції висунув декілька умов. До чого готуватися?

Новий глава Нацполіції Ігор Клименко розповів, що в Україні можливо провести легалізацію зброї тільки після того, як завершаться бойові дії. Крім того, він підтримує легалізацію проституції після внесення відповідних змін у законодавство.

Він повідомив, що незаконну зброю потрібно вилучити після завершення бойових дій та для прийняття остаточного рішення вислухати думку експертів.

“Я вважаю, що перш за все потрібно вилучити незаконну зброю, а потім, можливо, провести аналіз всіх аргументів за і проти, вислухати експертів. Але все це – після того, як закінчаться бойові дії і не буде постійного джерела надходження нелегальної зброї, зате буде можливість належного контролю за легальним”,заявив Клименко.

Клименко зазначив, що на його думку, Україна на даний момент не готова до легалізації легких наркотиків.

“Що стосується легалізації легких наркотиків, я бачив, чим закінчується прийом легких наркотиків у дітей. Вважаю, суспільство поки до цього не готове”, – зазначив він.

При цьому новий голова Нацполіції висловлює підтримку легалізації проституції в разі внесення змін в законодавство, тому що ми все одно від цієї проблеми не позбудемося.

Джерело.

Close