facebook

За перше півріччя молоді сім’ї з допомогою держпрограм купили 296 квартир

За шість місяців 2020 року з допомогою державних програм було куплено українськими сім’ями 296 квартир загальною площею 17,3 тис. кв. м.

Про це повідомили в пресслужбі Держмолодьжитла.

Зокрема, в Києві квартири з житлових програм розташовані у багатоповерхівці в Оболонському районі (пров. Балтійський, 23), де відразу 18 молодих сімей стали новоселами. Також у столиці введено в експлуатацію два житлових комплекси корпорації Укрбуд – перші дві секції ЖК ПЕКТОРАЛЬ (Святошинський район) та ЖК НОВОМОСТИЦЬКИЙ (Подільський район). Через механізми забезпечення житлом, які реалізує Держмолодьжитло, власні квартири в цих будинках придбали 7 сімей.

У Кременчуці (Полтавська область) введено в експлуатацію 3-секційний багатоповерховий житловий будинок за адресою: вул. Троїцька, 37-В. За сприяння Полтавського регіонального управління Держмолодьжитла 11 сімей придбали тут житло.

У Тернополі завершили будівництво та ввели в експлуатацію 9-поверховий житловий будинок за адресою: вул. Підволочиське шосе.

Уже в перші дні другої половини року вводяться в експлуатацію нові житлові об’єкти. Так, 2 липня у Вінниці введено в експлуатацію будинок за адресою: вул. Пирогова, 89а. В цьому будинку Вінницьким регіональним управлінням Держмолодьжитла надана державна підтримка 9 сім’ям.

У пресслужбі підкреслили, що робота всіх регіональних управлінь триває. У Фонді чекають нові введення житлових будинків в експлуатацію, як і на чергові новосілля українських сімей.

Джерело.

Close