facebook

Дитина на сходах: маленька дівчинка без нагляду проповзла сходами з 1-го до 5-го поверху

У Солом’янському районі однорічна дитина сама вилізла по сходах з першого на п’ятий поверх в одному памперсі, поки батьки були зайняті.

Про це повідомляє ТСН.

“У віці рік і три місяці маленька дівчинка самостійно проповзла по сходах з 1-го до майже 5-го поверху. Сталося це напередодні в столичній багатоповерхівці. Дитина дивом не постраждала. А ось батьки навіть не помітили її відсутність і дуже здивувалися, коли малюка додому принесли сусіди “, – зазначено в повідомленні.

В одному памперсі в під’їзді дитину знайшла сусідка і занесла батькам, які, за її словами, не виявили подяки і зробили вигляд, що нічого не сталося.

Я була просто шокована, і я злякалася. Батьки навіть не сказали” Дякую “, та й маляті не особливо зраділи, наче нічого не сталося”, – розповіла дівчина.

Також місцеві жителі повідомляють, що сім’я неблагополучна – батьки постійно п’ють і лаються, а трирічний син і однорічна дівчинка виховуються самостійно. У матері вже забрали права на п’ятьох дітей, проте про них соцслужби не знають, так як жінка проживає за новою адресою.

“Вона випивала, часто залишала дітей самих вдома. Ми намагалися з нею працювати, щоб в квартирі вона навела порядок. До позбавлення батьківських прав ми десь рік з мамою працювали, але поки мама не зробила ніяких висновків для себе”, – розповіла глава служби у справах дітей та сім’ї Солом’янської райдержадміністрації Вікторія Давиденко.

Вона додала, що служба почне моніторити ситуацію з новими дітьми, а поки що сім’ї виписали штраф в розмірі від 850 до 1 700 гривень за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Джерело.

Close