facebook

В Іспанії затримали банду квартирних аферистів з України

Операція із затримання шахраїв проводилася в Барселоні, Оспіталет-де-Льобрегат і Віласар-де-Мар

 

 

В іспанському автономному співтоваристві Каталонія затримали групу, що займалася нелегальною перездачою орендованого житла туристам. За даними газети País, в групу входили троє іспанців, троє українців, росіянин і марокканець.

За словами представниці поліції Каталонії, члени групи орендували у приватних осіб квартири і будинки, а згодом перездавали їх за допомогою різних інтернет-платформ. При цьому дозволів на суборенду житла у аферистів не було, тобто діяльність велася незаконно. «Більш того, вони переставали платити орендну плату власникам», – зазначила поліцейська.

У поліції заявили, що мова йде про «велику кількість квартир». Операція із затримання шахраїв проводилася в Барселоні, Оспіталет-де-Льобрегат і Віласар-де-Мар.

Раніше, в травні, повідомлялося, що падіння цін на житло в Іспанії в найближчому майбутньому малоймовірно – незважаючи на негативний вплив пандемії коронавірусу на місцевий ринок нерухомості. При цьому в умовах, що склалися, покупці отримали можливість більше часу витрачати на вибір об’єктів. Багато хто чекає знижок, не поспішаючи укладати угоди.

Джерело.

Close