facebook

“Крик душі!”Під Дніпром батьки”забули”9-річного хлопчика в лікарні

У Кам’янському за 9-річним Пашею,якого госпіталізували в лікарню з інфекційним захворюванням,вже більше десяти днів доглядають співробітники і пацієнти медзакладу,так як його батьки за цей час жодного разу не відвідали хвору дитину.

Хлопчик змушений виживати в холодному приміщенні без іграшок і на дієтичній їжі.Про це повідомили в Facebook-спільноті”Типовий Дніпродзержинськ”.

“Сьогодні виписувалася з 7 дитячої інфекціонки,і те,що я почула з ранку,повалило мене в шок!9-річний хлопчик Паша з 18 палати лежить вже 10 днів.Його за цей час жодного разу ніхто не провідав!Уточню- дитина виховується приймальньою сім’єю в”будинку сімейного типу”,тобто батьки отримують допомогу. Медичному персоналу вони відповіли:”Він на державному забезпеченні”,-розповіла автор публікації.

За відсутності батьків турбота про дитину лягла на плечі дорослих пацієнтів відділення.Спільними зусиллями вони роблять перебування хлопчика в установі якомога комфортнішим.

“Паша одужує,йому не вистачає лікарняняної дієтичної їжі,у нього немає іграшок,він 10 днів навіть в віконце рідних не побачив.Дівчата з відділення купують йому продукти,роблять чайок,тому як дуже холодно.Ми допомогли,чим змогли”,-зазначила учасниця спільноти.

У коментарях під постом небайдужі городяни висловили намір звернутися за допомогою до соціальних служб,а також домовилися про збір грошей і предметів першої необхідності для хлопчика.

Джерело.

Close