facebook

Зеленському відкрили очі на пенсію в Україні та Німеччині: “Не можуть купити буханець хліба”

Шнайдер назвав життя українських пенсіонерів “справжньою трагедією”

Відомий блогер Михайло Шнайдер нагадав новій владі про нелегку долю українських пенсіонерів і порівняв їх життя з життям літніх людей у Німеччині. Про це він розповів на своїй сторінці в Facebook.

“Старість… Як багато в цьому Слові. Для когось вона щаслива і безтурботна, а для когось зовсім Навпаки. Провести відведені долею роки можна абсолютно По-різному. Можна насилу виживати і віддавати останні копійки дітям, які так само виживають, а можна насолоджуватися життям, їздити по світу, відпочивати і реалізовувати свої давні Бажання. Тільки от на превеликий жаль, більшість наших людей похилого віку не можуть собі дозволити не те, що подорожувати, вони не можуть собі дозволити купити зайвий буханець Хліба. Наприклад в Німеччині, середня пенсія становить 800 євро, а у нас ледь дотягує до 60. Тому Німецькі пенсіонери регулярно відвідують театри, ресторани і кафе, вони займаються своїм здоров’ям і допомагають Близьким. А Українські люди похилого віку, можуть лише мріяти про таке Життя”, – зазначив блогер.

Шнайдер назвав життя українських пенсіонерів “справжньою трагедією” і висловив надію, що “нова влада, найближчим часом, зверне увагу на наших стареньких”.

Джерело.

Close