facebook

Дружина Віктора Павліка скасувала весілля на 80 гостей: ні про що не шкодую

Катерина Реп’яхова пояснила, чому великий святковий захід з нагоди весілля скасували

Катерина Реп’яхова повідомила фанатам про те, що її весілля з Віктором Павліком скасоване. Вона звернулася до шанувальників і пояснила, чому було прийнято таке рішення.

Дружина Віктора Павліка Катерина Реп’яхова повідомила, що офіційний захід з нагоди їхнього вступу в шлюб скасовано. Пара розписалася в Києві 29 травня, але святкова урочистість була перенесена на серпень і була обрана дата – 18 число. Вони планували влаштувати тепле родинне свято в колі близьких, але довелося перенести свято у зв’язку з трагічними подіями в родині Павлика.

“Чи могла я коли-небудь уявити, що мені доведеться скасовувати власне весілля? (Воно мала відбутися 18.08.20) – точно ні. Якщо ви помітили, я ніяк не коментувала цю тему, бо все відповіді вичерпні. Але в будь-якому випадку, ця історія має місце в нашому житті”, – написала Реп’яхова на своїй сторінці в Instagram.

Вона зізналася, що їй зовсім не прикро через те, що довелося скасувати весілля і вона ні про що не шкодує.

“Я вдячна всім своїм друзям, які підтримували мене. Всім нашим 80 гостям, які були запрошені на весілля. Організаторам і всім підрядникам. Моє головне, біле плаття так і залишилося висіти та чекати своєї пори. Попереду ще так багато хорошого. Я обов’язково одягну його і мої рідні та друзі побачать мене нареченою “, – додала Реп’яхова.

У коментарях у неї уточнили з приводу весілля, через те, що в кінці травня пара офіційно розписалася. Катерина Реп’яхова пояснила, що підготовка до свята тривала пів року, а розпис дійсно відбувся 29 травня.

Джерело.

Close