facebook

“Чекайте пожежі….Чудовиська!”: Після скандального виступу дружині Євгена Кошового погрожують розправою

На дружину Євгена Кошового (Лисого) з Кварталу 95 після скандального жарту “кварталівців” про підпал будинку екс-глави НБУ Валерії Гонтаревої посипалися погрози користувачів соцмереж.

Так, під відео Ксенії Кошової в Faсebook, де вона розповідає про те, що почала працювати над новим проектом – пошиттям одягу для дорослих (Кошова є власницею бренду, під яким випускала дитячий одяг), буквально посипалися коментарі з погрозами.

Користувачі, наприклад, пишуть: Денис Нікітін: “Цікаво, якщо у Євгена Кошового абсолютно випадково згорить двоповерховий особняк за адресою: Київська область, Васильківський район, с. Іванковичі, ЖК” Маєток. Перлина Італії“,то він потім же запише веселу пісню,еге ж?(с) Юрій Гудименко;Leo August:”ойойой, кощевая, за хатою постеж своєю“,Олександр Савченко:”На всякий випадок перевір проводку, найчастіше пожежі трапляються саме через несправну проводку “; Лілія Крижанівська:” Чекайте пожежі…Це ж так весело і смішно….хоча народ заслужив вас…таких ось постсовкових без освіти і моралі…чудовиська…“і т.д.

Також користувачі виклали повні дані (з держномерами) про автомобіль, який зареєстрований на Євгена Кошового.

Нагадаємо, що ввечері в суботу, 19 жовтня, в ефірі телеканалу 1 + 1 вийшов черговий концерт студії Квартал 95. В одному з номерів “кварталівці” зробили об’єктом жартів екс-главу Нацбанку України Валерію Гонтареву – а точніше, недавній підпал її будинку в Києві.

“Це яскрава подія настільки широко обговорювалося українським суспільства (це слово прозвучало в оригіналі – Ред.), Що про цю подію стали складати навіть пісні”, – анонсував виступ ведучий. Далі на сцену вийшли учасниці Національного академічного народного хору України ім. Верьовки й Євген Кошовий. “Пісня в стилі” запальний фольк “, – охарактеризував він скандальний музичний номер на мотив народної української пісні Горіла сосна, палала.

Джерело.

Close