facebook

Немиті і нечесані: “слуга народу” оскандалилась, принизивши дітей Донбасу (відео)

“Слуга народу” Галина Янченко потрапила в скандал після того, як в прямому ефірі назвала дітей з Донбасу “немитими і нечесаними”. У своїй репліці вона говорила про те, що в цьому році на Донбасі пішли в школу діти, народжені в 2013-2014 роках.

“На Донбасі – це діти, які все життя живуть в обстрілах, войнушках, підвалах, десь немиті і нечесані”, – сказала Янченко в ефірі телеканалу NewsOne 9 вересня.

Після цього висловлювання журналістка запитала нардепа, чому вона вважає, що там “немиті і нечесані” діти. На що Янченко відповіла, що сама бачила це, оскільки її чоловік у 2015-2016 роках був заступником голови Донецької ОДА, і в той час вона часто була на Донбасі.

Пізніше на своїй сторінці в Facebook Яненко вибачилася за свої слова. При цьому вона підкреслила, що політики повинні вміти визнавати свої помилки.

Вона також розповіла, що часто бачила на Донбасі людей, які разом зі своїми дітьми переховувалися від бойових дій в підвалах і сховищах. У цих людей складне життя і у своєму висловлюванні на телеканалі вона мала на увазі саме це, тому нікого не хотіла образити.

Джерело.

Close