facebook

Під Києвом трапилася масова ДТП: п’ятеро загиблих і 20 поранених

На автодорозі поблизу села Іванків Бориспільського району Київщини 11 вересня трапилася масштабна аварія за участю чотирьох транспортних засобів – двох вантажівок, мікроавтобуса та легковика. У результаті 5 осіб загинули та 20 отримали травми.

Смертельна ДТП на трасі під Києвом

ДТП відбулася приблизно о 3-й годині на 47 кілометрі автодороги М-03 Київ – Харків – Довжанський. Про це повідомляє патрульна поліція Київської області у Facebook.

За попередніми даними правоохоронців, водій DAF FT95, який рухався у бік столиці, зіткнувся із Mercedes-Benz 1320, після чого виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнувся з Mercedes-Benz Sprinter і ВАЗ.

Смертельна ДТП трапилася на трасі Київ – Харків – Довжанський

Спершу повідомлялося про 13 постраждалих у ДТП. Однак згодом у патрульній поліції Київської області уточнили, що травми різного ступеня тяжкості в аварії отримали 20 осіб – їх доставили до лікарні

Як стало відомо OBOZREVATEL з власних джерел, попередньо, водій вантажівки Mercedes заснув за кермом (в транспортного засобу відсутній гальмівний шлях). Чотири людини загинули на місці аварії, а водій маршрутки – в лікарні.

Більшість постраждалих перебували в маршрутці Київ – Кременчук. Люди поверталися з відпочинку, про що свідчать бірки аеропорту на їхніх речах.

В аварії зіткнулися дві вантажівки, мікроавтобус і легкове авто

На місці продовжували працювати медики, рятувальники та слідчо-оперативна група поліції, з’ясовуючи всі обставини аварії. Зі свого боку патрульні поліцейські забезпечували безпеку дорожнього руху на місці ДТП.

У результаті аварії померло 5 осіб, ще 20 отримали поранення

“Просимо учасників дорожнього руху врахувати вищевказану інформацію, бути особливо обережними. За можливості утримуйтеся від поїздки за вищевказаним маршрутом. Водії, дотримуйтеся правил дорожнього руху та жестів регулювальника”, – закликали правоохоронці.

Зауважимо, що очевидці наслідків аварії під Києвом у мережі підкреслюють, що й після 8-ї години рух там було ускладнено.

“Я там хвилин 20 тому проїжджав, то рух не відновлено, всі авто і, на жаль загиблі люди перебувають на місці ДТП. Це дуже страшно”, – пише користувач Іван Луценко у Facebook-спільноті dtp.kiev.ua.

Скриншот.

ДТП на Київщині

Повідомлення правоохоронців.

Джерело.

Close