facebook

Молода дівчина Віктора Павлика скасувала весілля з артистом: “Все пізнається в порівнянні”

Молода дівчина Віктора Павлика скасувала весілля з артистом. Про це Катерина Репяхова розповіла на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Дівчина повідомила, що весілля з Віктором Павликом мала бути 18 серпня, але захід довелося скасувати.

Вона підкреслила, що раніше не коментувала цю тему, оскільки все зрозуміло без зайвих слів.

View this post on Instagram

Могла ли я когда-нибудь представить, что мне прийдется отменять собственную свадьбу? (Она должна была состояться 18.08.20) – точно нет Если вы заметили, я никак не комментировала эту тему, потому как все ответы исчерпывающие. Но в любом случае, эта история имеет место быть в нашей жизни. И отвечая искренне, как самой себе я поделюсь своими мыслями на этот счёт: Обидно ли мне? Конечно нет. Все познаётся в сравнении. Я ни о чем не жалею, и за все благодарна судьбе. Я благодарна всем своим друзьям, которые поддерживали меня. Всем нашим 80 гостям, которые были приглашены на свадьбу.❤️Организаторам и всем подрядчикам. Мое главное, белое платье так и осталось висеть и ждать своей поры. Впереди ещё так много хорошего. Я обязательно надену его и мои родные и друзья увидят меня невестой❤️

A post shared by Катя Репяхова (@repyahovakate) on

 

“І відповідаючи щиро, як самій собі я поділюся своїми думками з цього приводу: прикро мені? Звичайно ні. Все пізнається в порівнянні. Я ні про що не шкодую, і за все вдячна долі.”- написала Репяхова.
Після цього Репяхова подякувала всім друзям, запрошеним гостям і організаторам і пообіцяла, що в один прекрасний день обов’язково одягне весільну сукню, яку довелося відкласти в шафу на деякий час.

“Моя головна, біла сукня так і залишилася висіти і чекати своєї пори. Попереду ще так багато хорошого. Я обов’язково одягну її і мої рідні та друзі побачать мене нареченою ” – додала Репяхова.

Джерело.

Close