facebook

“Якби не я,він…”:Серьога вперше прокоментував конфлікт з Монатіком.Українці оторопіли від таких слів!

Репер висловився про конфлікт 10-річної давності.

Зараз Monatik–один з найуспішніших українських виконавців.Але ще кілька років тому він оббивав пороги кастингів всіх талант-шоу в надії,що його помітять.

Багато хто пам’ятає,як Діма проходив кастинг вокального проекту“Х-фактор”,де далеко не всі оцінили його талант.Тоді в журі був і репер Серьога,який також розкритикував виступ молодого виконавця.

Багато хто до цих пір вважали,що між Дімою та Сергієм тоді зав’язався конфлікт.Втім,репер спростував всі ці розмови.

“Це ж фраза вирвана з контексту.Там просто взяли і відрізали концовочка.А концовочка була:”Проходиш далі“.Я був тим,чий голос вирішував,пройде він чи ні.Так, я сказав йому”так“.Якби не я,він би туди не потрапив“,–прокоментував Серьога в інтерв’ю для”Життя відомих людей“.

Втім,незважаючи на це,в мережі багато критикують Серьогу,який,на їхню думку,не зміг розглянути талант.

“Ну люди,мені здається,хочуть бачити те,що вони бачать,і хочуть чути те,що вони хочуть чути.Їм цікава архетипічних конфлікту.Типу, я тоді успішний і він нікому не відомий артист.Він трепетно ​​так стоїть,вірить в свою мрію і я його зрізаю під корінь.Кажу йому“ні”,а потім не проходить і 10 років,як Монатік засяяв, суперзірка.Ну а“Бумер”вже призабули “,–зазначив артист.

Втім,ніяких образ між артистами немає.Більш того,вони підтримують спілкування і навіть дружать сім’ями!

“Роздмухувати конфлікт,якого взагалі ніколи не було.Мої діти у Монатика на студії співали пісню”лихі сірі будні“,яку Монатік написав.А він їм грає на фортепіано”,–розповів Серьога.

Джерело.

Close