facebook

«Не витримала цього пекла»: Анна Сєдокова влаштувала справжню істерику в стінах лікарні

Відома співачка Анна Сєдокова днями розповіла про пережитий жах в лікарні.

Як виявилося, зірка разом з сином Гектором відвідала престижну і дорогу лікарню.

«Гектора у Франції покусав комар, він почесав ранку і пішло запалення. Справа була вже в 5 вечора, ми хвилювалися і записалися на прийом до досвідченого фахівця в приватну клініку. Нас зустрів чудовий лікар, який хоч і не бігав перед дитиною, зате поставив відразу діагноз і навіть дозволив дістатися до його шафи за документами і розписатися на довідці … Йдучи, Гектор дуже мило сказав: «Спасибі, лікар» – за словами Анни, візит почався дуже позитивно.

Але потім, почалися справжні проблеми, з якими зіткнулася екс-ВІА Гра.

«Нас відправили на аналіз крові. Зайшовши в кабінет, я відразу відчула недобре. Медсестра грубим голосом вимовила: «Садіть дитини лицем від себе і затиснула йому ноги колінами» … У дитини почалася паніка і, як наслідок істерика. Не спитавши ні як його звуть, ні посміхнувшись йому, вона зажадала посадити його на ліжко. Мультик в телефоні не допомагав, і на питання чи є іграшки, медсестра кинула в нас мляву надуту рукавичку з незрозумілою намальованою пикою на ній. «Тримайте його» – кричала медсестра. Кров з пальця не йшла. Гектор моторошно плакав. Вона з усією силою давила на цей малесенький пальчик, намагаючись видавити кров. Минуло секунд 40 і моє серце не витримало цього пекла. Я сказала негайно зупинитися, ми швидко наклеїли пластир і пішли».

Через таку ситуацію, зірка не стала мовчати і влаштувала справжній скандал.

«Пішла я голосно і повідомила співробітникам все, що про них думаю. Що вони нелюди і їм потрібно працювати в казармі, а не з дітками. Увага, питання. Це взагалі що було? Як можна працювати з дітьми і ненавидіти їх одночасно? Або просто не відчувати до них симпатії? Ну міняй тоді професію або в інше відділення переходь! »- емоційно висловилася співачка.

Close