facebook

Зеленський зробив жорстке звернення до “слуг народу”

За словами президента, настав час брати на себе відповідальність.

У неділю, 20 вересня, президент України Володимир Зеленський жорстко звернувся до членів своєї команди і закликав їх припинити “відмовлятися від відповідальності”. За його словами, у них достатньо часу, щоб “довести свою ефективність”.

Про це Зеленський написав у своєму Telegram-каналі.

Президент підкреслив, що завжди намагається “максимально широко відкривати двері для прогресивних змін” і “давати шанс”. Крім того, за його словами, настав час брати на себе відповідальність.

“Завжди намагаюся максимально широко відкривати двері для прогресивних змін. Давати шанс. Брати в свою команду тих, хто готовий працювати і відповідати за зроблене. Беріть і робіть. І відповідайте. Тому прямо і жорстко хочу сказати всім своїм. Закінчуйте відмовлятися від відповідальності. Закінчуйте стелити собі соломку на випадок чогось непередбаченого. Закінчуйте готувати собі виправдання на майбутнє. У вас достатньо часу, щоб довести свою ефективність. Просто потрібно працювати в режимі “24/7″ і постійно доводити людям свою корисність”, – сказав Зеленський.

Також Зеленський закликав показувати людям, що “ми готові працювати і боротися”.

“Боротися за те, щоб, всупереч традиційним змовам, отримати ще одну можливість обнулити старі “сірі еліти” на місцях. Це, звичайно, дуже важко. Тому що будь-яка радикальна зміна правил гри – це насамперед відповідальність. За себе і за свою команду. І це безперечне подолання важкого опору старих затятих корупціонерів на місцях, які буквально спресовані в міцні клани і регіональні мафії”, – йдеться в повідомленні Зеленського.

 

Джерело.

Close