facebook

Від коронавірусу померла українська вчителька: тиждень лікувалася вдома

У Черкасах від COVID-19 померла педагог

 

У Черкасах від коронавірусу померла вчителька молодших класів. Викладач працювала в школі №29, їй було 65 років. Як повідомляє видання “Про все”, у вчительки було також багато хронічних хвороб. В результаті COVID-19 дав ускладнення і жінка померла 26 вересня, в суботу.

 

Від коронавірусу померла українська вчителька: тиждень лікувалася вдома

Як розповів ресурсу директор департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР Сергій Воронов, шкільна вчителька хворіла на коронавірус вдома і спочатку до лікарів не зверталася.

Вона всіма силами намагалася лікуватися вдома. Але коли її стан погіршився, викликали медиків. 21 вересня вчительку відвезли в місцеву лікарню.

Директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг ЧМР Всеволод Кульчиковский повідомив, що жінка мала супутні патології.

В лікарню вона поступила у вкрай важкому стані. Крім коронавірусу у жінки були захворювання серцево-судинної системи, легенів і надмірна вага.

Від коронавірусу померла українська вчителька: тиждень лікувалася вдомаУ Черкасах померла від коронавірусу шкільна вчителька (фото: provce.ck.ua)

Джерело.

Close