facebook

Ванга передбачила хворобу Дональда Трампа: це лише початок

Баба Ванга, також відома як “Нострадамус на Балканах” передбачала, що президент США страждатиме “таємничою хворобою” в 2020 році, пише Mirror.

Кажуть, що сліпа містик Баба Ванга з Болгарії передбачила долю президента США Дональда Трампа.

Баба, також відомий як “Нострадамус на Балканах”, за твердженням шанувальників передбачила, що президент США страждатиме “таємничою хворобою” в 2020 році, що призведе до глухоти і пухлини мозку.

2 жовтня було підтверджено, що Дональд Трамп має Covid-19 разом зі своєю дружиною Меланією.

Деякі інші її прогнози – це Brexit, 9/11 та цунамі в Таїланді, і вона, як кажуть, робила прогнози аж до своєї смерті в 1996 році.

Екстрасенс виросла на фермі в теперішній Македонії, і її засліпила пилова буря.

Це, як стверджують її шанувальники, дало їй “другий погляд”, який дозволив їй передбачити майбутні події – деякі з яких були надзвичайно точними.

У прогнозі 1989 року вона сказала: “Жах, жах! Американські брати впадуть після нападу сталевих птахів. Вовки будуть вити в кущі, а невинна кров буде хлипати”.

Це було перекладено як жахливий терористичний напад на вежі-близнюки Світового торгового центру, які 11 вересня 2001 року були вражені двома авіалайнерами.

Баба Ванга ніколи не записувала жодного власного прогнозу, і її сприймали настільки серйозно, що болгарський уряд поставив її на державний фонд оплати праці.

Постійному штату секретарів було доручено записувати її прогнози та записувати інтерв’ю з людьми, які приходили до неї за порадою.

Однак не все, що вона передбачила, було правильним – хвороба президента мала відбутися в 2019 році, і ядерна війна, яку вона пророкувала протягом 2010-2014 років, дякувати Господу – не відбулася.

Інститути сугестології та парапсихології в Софії та Петричі також вивчали видимі психічні здібності Ванги.

Деякі з її майбутніх пророцтв включають зміну орбіти Землі в 2023 році та відкриття діючого методу подорожі в часі в 2304 році.

Її передбачення закінчуються у далекому 5079 році, який, за її словами, означатиме кінець Всесвіту.

Джерело.

Close