facebook

Вчені придумали спосіб посилити жіночий оргазм

Дослідники зуміли винайти новий метод для того, що піднімати рівень жіночого лібідо.

Вчені з Тегеранського університету медичних наук (Іран) закінчили розробку CO2-лазера. Як стверджують їхні західні колеги, всього лише п’ять хвилин лікування з його допомогою здатні збільшити сексуальний потяг у жінок і поліпшити оргазм.

Результати дослідження були опубліковані в Journal of Lasers in Medical Science.

“Сексуальна дисфункція є складною проблемою для жінок у постменопаузі, поширеність якої становить 68-86%. Це дослідження було спрямоване на оцінку впливу фракційного CO2-лазера або вагінального крему на поліпшення сексуальної функції у жінок в менопаузі”, – заявив один з авторів роботи, доктор Тахере Ефтехар.

Всього в дослідженні брали п’ятдесят жінок, у яких настала менопауза. Вони заповнили анкети про своє сексуальне життя, а потім їх у випадковому порядку розділили на дві групи. Перша отримувала терапію лазером CO2 раз на місяць протягом трьох місяців. Потім їм робили невеликі ранки в піхві. Через них і запускали вироблення колагену з посиленням кровотоку.

Друга група використовувала спеціальний вагінальний крем тричі на тиждень протягом трьох місяців. Даний крем був спрямований на відновлення тканин піхви та був покликаний зробити статевий акт набагато більш комфортним.

Результати продемонстрували, що у жінок, які пройшли лазерну терапію, сексуальний потяг підвищився у два рази більше, ніж у тих, хто використовував крем.

Джерело.

Close